Graef CM 802 - Μύλος Άλεσης Καφέ
Πατήστε εδώ για μεγέθυνση της εικόνας
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ
Ο καφές πρέπει να είναι πάντα φρεσκοκομμένος. Η διαδικασία αυτή της άλεσης ανοίγει τα κύτταρα των κόκκων, απελευθερώνοντας τα συστατικά και το άρωμά τους, τα οποία αργότερα διαλύονται στο ζεστό νερό. Κι επειδή ο αλεσμένος καφές χάνει γρήγορα από την ποιότητά του, θα πρέπει να κόβεται αμέσως πριν την παρασκευή του.
Η δυνατότητα ρύθμισης της άλεσης σε 40 διαφορετικά επίπεδα είναι η βάση για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Πλεονεκτήματα:
Μύλος καφέ σε κωνικό σχήμα από ανοξείδωτο ατσάλι που αποτρέπει την υπερθέρμανση, ενώ κρατά το άρωμα του καφέ – σκληρό αλουμινένιο περίβλημα –αυτόματη λειτουργία group.